De Kraats schoon 2018 in!

De resultaten van de Zwerfafvalbrigade zijn zeer goed zichtbaar in het gehele Kraatsgebied. De meeste wegen zijn inmiddels 1x gelopen en sommige al meerdere keren. Het resultaat: een opbrengst van 31 grijze vuilniszakken vol afval! Om dit fantastische resultaat een vervolg te geven organiseert de zwerfafvalbrigade de actie “De Kraats schoon 2018 in!”. Op vrijdag 29 december worden alle wegen en stegen nog één keer langsgelopen/gefietst.

Na afloop van de actie wordt het jaar 2017 afgesloten bij fa. Van Beek (Valleiweg 7, Bennekom). Onder het genot van een heerlijke oliebol (van Bakkerij ten Veen) en warme chocolademelk kan terug gekeken worden op de goede resultaten die in het afgelopen jaar behaald zijn.

Om de actie efficiënt uit te voeren zal een planning opgesteld worden. Veel wegen kunnen met de fiets worden gedaan. Het is dan handig om met fietstassen met daarin een vuilniszak de wegen langs te gaan. Daarom vragen we je om aan te geven bij de aanmelding of je beschikt over een fiets met fietstas(sen).


Doe ook mee! Klik op de onderstaande button om aan te melden:

Aanmelden voor deze actie is niet meer mogelijk


Wanneer: D.V. vrijdag 29 december 2017
Tijd: 13:30 uur tot ± 16:00 uur
Verzamelpunt: Valleiweg 7 Bennekom (Timmer- en onderhoudsbedrijf P. van Beek)

Voor meer informatie kunt u mailen naar beheer.zabdekraats@outlook.com (Henk van Hoef) of bellen naar 06 – 405 915 43 (Peter ten Hoedt)