Inloopavond wegverbreding A12

Rijkswaterstaat verbreedt samen met Heijmans de A12 tussen Ede en knooppunt Grijsoord in beide richtingen van 2×2 naar 2×3 rijstroken. Door de wegverbreding verbeteren de doorstroming van het verkeer, de bereikbaarheid van de regio en de verkeersveiligheid. Natuur is een speerpunt binnen het project.

Inloopavond woensdag 2 september 18.00 – 21.00 uur te Bennekom
Rijkswaterstaat organiseert samen met Heijmans op woensdag 2 september tussen 18.00 – 21.00 uur een inloopbijeenkomst over de wegverbreding, de werkzaamheden en de hinder voor het wegverkeer en de omgeving die daarmee gepaard gaat. Ook de invulling van het speerpunt natuur komt aan de orde. Speciale aandacht deze avond voor de werkzaamheden aan de A12 tussen Ede en knooppunt Grijsoord in beide richtingen dit najaar: vanaf 11 september geldt 11 weken de maximale snelheid van 90 kilometer per uur.

Alle belangstellenden zijn welkom. Er is geen vast programma, publiek is op ieder moment welkom. Een team van specialisten van Rijkswaterstaat en Heijmans is aanwezig om met iedereen in gesprek te gaan. Aannemer Heijmans biedt bezoekers van de inloopavond de gelegenheid om onder begeleiding de werkzaamheden aan het nabij gelegen viaduct Edeseweg van dichtbij te bekijken.

De avond vindt plaats bij Opella (Beringhemzaal van gebouw Walraven), bereikbaar via entree 1.
Adres:
Oost Breukelderweg 1
6721 PG Bennekom