Informatiebijeenkomst duurzame energie buitengebiedOp maandag 2 maart vindt er een informatiebijeenkomst plaats over duurzame energie in het buitengebied.

We gebruiken allemaal energie in ons huishouden of bedrijf. Steeds vaker komt die energie uit duurzame bronnen als wind, zon of biomassa. Dat is goed voor de wereld, maar ook voor uw portemonnee. De energie die u opwekt met uw eigen zonnepanelen of (kleine) windmolen, hoeft u namelijk niet meer in te kopen. Of misschien heeft u wel ruimte om meer energie op te wekken dan u zelf nodig hebt en kunt u die extra energie verkopen.

Om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden om zelf energie op te wekken, organiseert de gemeente Ede op maandag 2 maart een informatiebijeenkomst over de mogelijkheden van duurzame energie voor uw bedrijf of huis. Zoals zonnepanelen op dak of op de grond? Of (kleine) windmolens?

U bent vanaf 18:30 uur welkom om inspiratie op te doen over het zelf opwekken van duurzame energie. Locatie: Westhoffhuis, Dorpsstraat 28, Lunteren.

Bekijk de volledige uitnodiging, het programma en meer in de uitnodiging van Gemeente Ede (PDF)