Gebiedsagenda’s 2023-2027: Samen werken aan een buurt waar het fijn leven is!

Wij nodigen u van harte uit om mee te denken over de plannen voor uw buurt voor de komende jaren. De gemeente, partners uit het wijkteam en bewoners werken samen aan een nieuwe Gebiedsagenda voor uw woonomgeving. U kent uw wijk of dorp natuurlijk het beste. Daarom is het belangrijk dat u meedenkt! Welke ontwikkelingen ziet u in uw buurt of wijk? Waar bent u trots op en waar ergert u zich aan? Zijn er plekken die aandacht nodig hebben? Waar wilt u zich zelf voor inzetten? We zijn benieuwd naar uw ideeën en ervaringen!

Wat is een Gebiedsagenda?
In de Gebiedsagenda staan de belangrijkste doelen om samen te werken aan een fijne buurt om in te leven. Een prettige woonomgeving is in ieder geval schoon, heel en veilig. Maar er zijn meer belangrijke onderwerpen. Denk aan fijn opgroeien, gezondheid, duurzaamheid en ontmoetingsplekken. In het plaatje hiernaast ziet u meer voorbeelden (klik op het plaatje om te vergroten). Samen met u willen we ontdekken waar we mee aan de slag moeten voor uw dorp.

Zo doet u verder mee
Vul de online vragenlijst in!
We hebben een online vragenlijst voor u klaarstaan. En best een speciale ook! U kunt namelijk op een kaart uw aandachtspunten aangeven. Zo krijgen we een duidelijk beeld wat er speelt in uw woonomgeving.

Kom naar een bijeenkomst
’t Kerkheem Bennekom van 19.30 tot 21.30.
Klik hier voor de vragenlijst en de inschrijving voor de bijeenkomst.