Gaan mijn buren verbouwen?

Altijd direct op de hoogte zijn van de verbouwplannen van uw buren? Nooit meer missen dat een straat in uw buurt wordt afgesloten? Wilt u weten wanneer er in uw buurt een boom gekapt wordt? Of waar een ondergrondse afvalcontainer wordt geplaatst? Meld u aan bij www.overuwbuurt.overheid.nl en ontvang een e-mail wanneer er plannen zijn in uw buurt. Of download de app.

Over uw buurt is een gratis service van de overheid. U ontvangt informatie over besluiten die direct invloed hebben op uw omgeving, zoals vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regels. Bijvoorbeeld over de verbouwing van een huis in uw buurt, een evenement bij u om de hoek of dat uw straat tijdelijk afgesloten is.

Makkelijk en snel
Ook de provincie en het waterschap zetten hun meldingen op Over uw buurt. Zo vindt u deze informatie op één plek: gemakkelijk en snel! Met de berichten blijft u op de hoogte van wat er speelt in uw omgeving. En op de app kunt u de informatie altijd checken wanneer u wil. U stelt bij de e-mailservice en bij de app zelf in welke berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal van uw huis.

De krant
U bent waarschijnlijk gewend dat u informatie over vergunningen en maatregelen in gemeentenieuws #Ede leest. Dat blijft ook zo. We merken echter dat Ede Stad, waar dit gemeentenieuws in staat, soms niet overal goed bezorgd wordt. Dit komt doordat het lastig is om bezorgers te vinden. De service van Over uw buurt werkt automatisch en komt dus altijd goed bij u terecht. Zo mist u niks meer!

App downloaden
Wilt u ook berichten over uw wijk ontvangen? Via www.overuwbuurt.overheid.nl kunt u zich aanmelden voor de mailservice. De app Over uw buurt is beschikbaar voor Apple, Android en Windows. U kunt hem downloaden via de App Store, Google Play Store of Microsoft Store.