Aanmelden voor glasvezel is nu mogelijk

In de afgelopen week is de campagne Glasvezel buitenaf in Gelderse Vallei Zuid van start gegaan. Tijdens een drietal informatieavonden (in Bennekom, Veenendaal en Oosterbeek) zijn de aanwezigen voorgelicht over de voordelen en het aanbod van glasvezel. Vanaf nu is het aan u om aan te geven of u glasvezel wilt gaan gebruiken. Op 13 juli wordt de knoop doorgehakt: als 50% van de inwoners zich aangemeldt heeft, wordt er glasvezel aangelegd.

Dienstaanbieders
Om gebruik te maken van het glasvezelnetwerk (als dat er komt), moet een abonnement afgesloten worden bij een zogenaamde dienstaanbieder. De diensaanbieders waar u uit kunt kiezen zijn Caiway, Delta, Fiber en Kliksafe voor particulieren en CBizz en Heldenvan.nu voor bedrijven.

Aanmelden
U heeft tot 13 juli om een abonnement af te sluiten bij één van de dienstaanbieders. Dan wordt bepaald of de 50% is gehaald en of er dus glasvezel komt in het buitengebied van Gelderse Vallei Zuid.

Hulp nodig?
Op de website van Glasvezel Buitenaf staat een keuzehulp om u te helpen bij het maken van een definitieve keuze. Bewoners die liever worden geholpen door een bekende, kunnen ook terecht bij ambassadeurs. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden en organiseren binnenkort lokale aanmeldavonden.

Meer informatie
Meer informatie kunt u vinden op de website van Glasvezel Buitenaf. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Daarnaast kunt u onderstaande documenten gebruiken voor het maken van uw keuze:

Overzicht dienstaanbieders
Keuzehulp (PDF)
Voordelen van glasvezel in de Gelderse Vallei Zuid
Veelgestelde vragen
Overstappen E-mail
Overzicht kosten
Planning